Werf

Scheepswerf Hoekman heeft de beschikking over 5 werfbanen waar schepen op kunnen tot 32 meter lang.

Ook beschikt de scheepswerf over een grote radiografisch bestuurbare werfkraan, heftrucks en alle andere benodigde gereedschappen.

De medewerkers zijn allround specialisten en hebben veel kennis en veel ervaring met de scheepvaart, van moderne tot authentieke binnenvaart en kotters, van stuurwerkinrichtingen tot gecompliceerde (schade) reparaties, maar ook het plaatsen van boegschroeven of het vervangen van plaatwerk.

Wij hebben ervaringen met alle soorten binnenvaart, zoals;
Vissersschepen, binnenvaartschepen, klippers, tjalken, passagiersschepen, pleziervaart en woonschepen. Bij authentieke schepen zorgen wij voor het behoud van de authentieke uitstraling. De medewerkers denken graag met u mee en delen hun ervaringen om tot het gewenste resultaat te komen. 

Scheepswerf Hoekman is ook uw adres voor bijvoorbeeld huiddikte metingen, schroef- en roeras metingen en controles. Bijna alle denkbare werkzaamheden aan uw schip voeren wij graag voor u uit.

Door de samenwerking met Hoekman Shipbuilding B.V. zijn wij in staat in geval van noodreparaties extra mensen en middelen beschikbaar te hebben zodat u zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Scheepswerf Hoekman BV is lid van de VNSI en Metaalunie.